Žirovnica.com
   ::novo::  ::objava::  ::e-pošta:: 

 

Spoštovani predsedniki čebelarskih društev!

Obveščamo Vas, da je Čebelarska zveza Zgornje Gorenjske od občine Žirovnica vzela v upravljanje Janšev čebelnjak. To pomeni, da smo s tem prevzeli njegovo obnovo ter ureditev okolice. Rok za dokončanje del pa je 01. 06. 2003.

Občina Žirovnica nam bo zagotovila polovico sredstev od skupne vrednosti tega projekta, ki znaša 9 mio SIT. Ostala sredstva bomo poizkušali pridobiti sami ( ministrstvo za kulturo, kmetijstvo,…)

Čebelarska zveza Slovenije je z namenom pomoči pri obnovi Janševega čebelnjaka izdala zlato Janševo značko, ki stane 1000 SIT, od tega pa gre 500 Sit direktno za obnovo Janševega čebelnjaka.

Ker vemo, da Vam ni vseeno za Janšev čebelnjak , ponudite značko svojim čebelarjem. Z nakupom značke bomo skupaj lažje in prej uredili Janšev čebelnjak. Značke lahko naročite na telefon 041 860 625 (Noč Boštjan).

Poleg tega apeliramo na čebelarje, da v kolikor imajo čebelarsko opremo, ki bi sodila v ta čebelnjak, in je ne potrebujejo, da jo odstopijo Čebelarski zvezi Zgornje Gorenjske, ki jo bo razstavljala v čebelnjaku.

Že v naprej najlepša hvala in lep pozdrav!

Čebelarska zveza Zgornje Gorenjske
Predsednik Noč Boštjan

 


Copyright © 1997-2009 Peter Lužnik & ostali avtorji. Vse pravice pridržane.