Žirovnica.com
   ::novo::  ::objava::  ::e-pošta:: 

Leopold POGAČAR
Breg 12, 4274 Žirovnica
občinski svetnik NLZ
GSM; 041-686-902

PLOČNIK, PLOČNIK IN ŠE ENKRAT PLOČNIK

Dragi bralci in dopisovalci, predvsem pa kolega svetnik Dušan KONTE, sedaj pa menim, da si presegel mero dobrega okusa in zdravega razuma.

Res se nisem imel namena oglasiti, polemizirati s teboj preko spleta, ampak tega pa ne morem zadržati zase.

Besede in trditve, ki si jih napisal v članku »Odmev na pločnik kdaj in kako« so pa res iz trte izvite. Toliko zavajanja in netočnih podatkov pa že dolgo ne. Kot, da v občinskem svetu ni drugih svetnikov, kot da v njem sedi le en svetnik, kot da strokovne službe občine in države ne delajo nič, le svetnik KONTE nas bo odrešil vsega hudega in slabega. Pa ne le v zvezi pločnika ampak kar vseh težav.

Kolega KONTE, svoje znanje in sposobnosti vedno znova kažeš na sejah občinskega sveta, ljudem, ki pa berejo tvoje članke, pa v zelo izbranih besedah razlagaš svoj trud in zavzemanje za ne vem kaj….

Citiram le del tvojega članka:

»Če ne bi Dušan Konte kot svetnik SDS na sejah odbora za prostor in občinskega sveta v mesecu marcu ponovno predlagal in vztrajal pri uvrstitvi križišča, železniškega prehoda in ceste v zgornjih Mostah v projekt, verjetno v tem delu pločnika ne bi bilo še dolgo let«

Lepo te prosim, kaj misliš, da ostali svetniki ne spremljamo dogodkov in člankov na zirovnica.com. Saj bi te še razumel, če bi bili v volilnem letu. Tako pa je še malo prezgodaj, da bi si že pripisoval stvari, ki si jih prej oviral, kot jim pomagal narediti korak naprej.

Če pa se že hvalimo, kaj si pozabil ali pa mogoče sploh ne veš, da so – smo, tudi drugi naredili kaj bolj konkretnega zato, da so se začele stvari premikati naprej, nismo le besedičili.

No pa še nekaj, mimogrede, nekateri si poleg dela v svetu prizadevajo -mo pomagati občini, napredku, varnosti in razvoju tudi v okviru svojega poklicnega dela, pa se ne hvalimo vse povprek in si ne jemljemo lovorik le zase in takšnih svetnikov je kar nekaj.

Predlagam, da nehaš »solirati« in se pridružiš svetnikom ( s tem ne mislim le ene liste ali stranke), ki z znanjem, izkušnjami in predvsem s konstruktivnim delom pomagajo pri razvoju in napredku te naše male, pa vendar lepe občine.

Moramo se zavedati, da pločnik bo s tabo ali brez tebe ali če hočeš pločnik bo (pa še kaj drugega tudi) tudi brez vseh nas, ki trenutno sedimo v svetu.

Predlagam ti tudi, da bolj prisluhneš svojemu notranjemu čutu, ker sem trdno prepričan in vem, da si »poštenjakar« ter malo manj poslušaš vse te »kvazi« strokovnjake, ki se zelo trudijo za občino.

Zakaj sem izbral tak način komuniciranja (preko spleta) ?, ja zato ker je to tvoj način.

Na koncu naj dodam le še to - nekdo ti je moral povedati!

Datum: 29.4.2004

Podpis:

 

 

 

 


Copyright © 1997-2009 Peter Lužnik & ostali avtorji. Vse pravice pridržane.