Žirovnica.com
   ::novo::  ::objava::  ::e-pošta:: 

Občinsko prvenstvo v krosu 2005
Zavrh, 30. september 2005

Rezultati >>>

V prijetnem jesenskem vremenu se nas je 99 ljubiteljev teka zbralo v petek, 30. septembra, v Zavrhu, da spet pomerimo svoje moči na krosu za občinsko prvenstvo. Organizatorja TVD Partizan Žirovnica in Osnovna šola Žirovnica sta pripravila progo okoli umetnega jezera na Završnici. Proga ni zahtevna, saj poteka večidel po ravnem, se pa na 930 metrih dolžine izmenja kar nekaj različnih podlag. Tekmovali so predvsem šolarji, ki so jih spodbujali številni starši. Odraslih tekmovalcev je bilo malo, a vseeno več kot lani, kar vliva upanje, da bomo nekoč tekli v vseh kategorijah. Posebej pohvalna je udeležba številnih najmlajših tekmovalcev, starih do devet let, med katerimi pa so tekli in pogumno prišli do cilja tudi štiriletniki. Čestitke in spodbuda za naprej! Prav tako tudi obema gospodoma, Čirotu in Jožu, ki sta dokazala, da še nista za v staro šaro!

Po tekmi so nastopajoči dobili topel čaj, župan g. Franc Pfajfar in predsednik Partizana g. Ciril Dolar sta podelila priznanja najboljšim, pospravili smo progo in zadovoljni odšli domov. Najlepša hvala vsem, ki ste pomagali pri izvedbi.

Vsi smo bili po svoje zmagovalci, saj namen tega teka ni le enkratno merjenje moči, pač pa sproščena vadba skozi vse leto, ki ohranja in krepi zdravje in naše počutje. Prihodnje leto spet vabljeni!

Samo Mekina


Copyright © 1997-2009 Peter Lužnik & ostali avtorji. Vse pravice pridržane.