Žirovnica.com
   ::novo::  ::objava::  ::e-pošta:: 

6. kolo Rekreacijske inline hokejske lige Žirovnica 2006
Miha Bajt

 

Danes sta bili odigrani preostali dve tekmi 6.kola RIHL. Obe tekm i sta bili izredno zanimivi. Malce so presenetili igralci Hudičev, ki so bili še po 3.četrtinah blizu presenečenja, a so v zadnji četrtini v minuti prejeli se dva gola,in tlekma je bila za njih zapečatena. Mojstrančani so tako slavili s 3-6 in ostajajo še vedno na prvem mestu,in imajo 4 točke prednosti pred Art-Rustiko. V drugi tekmi smo ravno tako 3 četrtine spremljali izredno izenačen dvoboj ekip, kateri skupaj nastopa v DP, kot ena ekipa. S 4imi zadetki v zadnji četrtini so slavili igralci Trim Tima in so sedaj tretji, medtem ko so Dobravski rangerji padli za eno mesto in so trenutno 4.

_*Hudiči : Mojstrana   3:6*_
*Gledalcev*: 20
*Sodnik:* BAJT Miha
*Strelci*: 1-0 Slivnik, 1-1 Klinar (Podrekar), 1-2 Klinar (Podrekar), 1-3 Čop (Truhačev), 2-3 Slivnik (Justin, Arnež), 3-3 Justin (PP),
3-4 Podrekar, 3-5 Klinar (Podrekar, Košir), 3-6 Podrekar
*Kazni*: HUD 3:00 - 3:00 MOJ
*Streli*: HUD 30 - 38 MOJ
*MVP*: Slivnik David - Podrekar Luka

Zelo zanimiva tekma, v kateri je Hudičem zmanjkalo malce sreče in prepotrebnih izkušenj, da bi lahko premagali favorizirane Mojstrančane, ki so tokrat nastopili oslabljeni.Hudiči so hitro povedli po strelu Slivnika, a Mojstrančani so hitro odgovorili z dvema zadetkoma Klinarja. V nadaljevanju sta obe ekipi borili za vsak košček igrišča, in po treh četrtinah je bil izid 4:3, s tem da velja omeniti, da je Ribnikar zastreljal tudi kazenski strel za Hudiče v 3.četrtini, potem ko je Košir nepravilno oviral le-tega. V zadnji četrtini so potem Mojstrančani v dobri minuti še dvakrat zadeli in zmagovalec je bil odločen. Za najboljša posameznika sta bila izbrana Slivnik David(HUD) in Podrekar Luka(MOJ).

Blejska Dobrava : Trim Tim    6:10   <http://www.freewebs.com/miba_goalie/BLD-TMT.pdf>
Gledalcev: 35
Sodnik: BAJT Miha
Strelci: 1-0 Vahčič (Brus), 1-1 Pihler, 2-1 Grilc (Bremec), 2-2 Erman, 2-3 Kosmač, 2-4 Mlačnik, 3-4 Bremec (Anastasov), 4-4 Bremec,4-5  Mlačnik, 5-5 Bergant A. (Brus), 5-6 Erman, 6-6 Anastasov (Grilc,PP), 6-7 Erman (Kosmač), 6-8 Bulovec G. (Mlačnik), 6-9 Bulovec M., 6-10 Pihler (Erman, EN)
Kazni: BLD 1:30 - 4:30 TMT
Streli: BLD 42 - 37 TMT
MVP: Bremec Miha - Mlačnik Gašper

Tekma 3. in 4. uvrščene ekipe do tega kola, je pripadel do tega kola 4. ekipi Trim Tim, ki je predvsem po zaslugi dobrih obramb Pukšič Primoža in učinkoviosti v napadu odpravila ekipo Dobravskih Rangerjev, pri katerih velja pohvaliti tudi vratarja, Luko Kuroša, ki je sploh prvič stal med vratnicami. Sicer pa je bila tekma vse do zadnje četrtine zelo izenačena, ekipi sta se menjavali v vodstvu in gledalci so uživali v lepih potezah obeh ekip. Posebej velja omeniti tudi zadetek Anžeta Berganta, ki je pospavili pajčevino iz levega zgornjega kota vrat Pukšiča. Tudi v tej tekmi se je, podobno kot v prvi, tekma zlomila na začetku zadnje četrtine, ko so Trim Timovci v dveh minutah 3x premagali Kuroša in tako odločili zmagovalca. Žebelj v krsto pa je zabil Pihler, ko je v 38.minuti zadel v prazno mrežo. Za igralca tekme sta bila izbrana Bremec Miha(BLD) in Mlačnik Gašper(TMT).


V naslednjem, 7.kolu se bodo med seboj udarile:
Hudiči : Witch Doctors (pon.,18.30)
Iskre KŠK : Mojstrana (19.30)
Bl.Dobrava : Art-Rustika (sreda, 18.30)
Souzna Mati : Trim Tim (19.30)

VSI LJUBITELJI VLJUDNO VABLJENI!!!!

RIHL se zahvaljuje naslednjim donatorjem:
Radio BELVI
ŠS SHARK
NHF Villach
SinusIKS d.o.o.
Karnet d.o.o.
TIMING Mojstrana
InSport Žiri

Najboljši strelci in vratarji, najbolj kaznovani igralci, rezultati, MVP točkovanje, lestvica, fair play >>>


Copyright © 1997-2009 Peter Lužnik & ostali avtorji. Vse pravice pridržane.