Žirovnica.com

Trenuten čas: 26. februar 2021, 5:32

Vsi časi so UTC + 1 ura [ ]


Žirovnica.com - Pogoji uporabe

Z dostopom do “Žirovnica.com” (v nadaljnem besedilu “mi”, “nas”, “našega”, “Žirovnica.com”, “http://www.zirovnica.com/forum”), se pravno zavezujete z naslednjimi pogoji. Če se ne želite pravno zavezati z vsemi naslednjimi pogoji, vas prosimo, da ne dostopate in/ali uporabljate “Žirovnica.com”. Pogoji se lahko kadarkoli spremenijo in mi vas bomo o tem po svojih močeh obvestili, kljub temu pa ste dolžni te pogoje pri nadaljnji uporabi “Žirovnica.com” redno pregledovati. Ko bodo pogoji posodobljeni in/ali spremenjeni, se strinjate, da boste pravno zavezali tem pogojem uporabe.

Naš forum teče na phpBB (v nadaljnem besedilu “oni”, “njih”, “njihovega”, “phpBB program”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”), ki je programska rešitev za spletno razpravljanje in je izdana pod “General Public License” (spodaj navedeni “GPL”) in se jo lahko prenese z www.phpbb.com. phpBB program samo ponuja rešitev za spletno razpravljanje, ni pa odgovoren za tisto, kar kot dovoljeno vsebino dovoljujemo in/ali ne dovoljujemo mi in/ali z njo upravljamo. Za nadaljne podatke o phpBB obiščite: http://www.phpbb.com/.

Strinjate se, da ne boste objavljali neprimernih, nespodobnih, prostaških, žaljivih, sovražnih, grozilnih, spolno usmerjenih ali kakršnihkoli ostalih vsebin, ki so v nasprotju z veljavnimi zakoni v vaši državi, državo kjer gostuje “Žirovnica.com” ali z Mednarodnimi zakoni. V nasprotnem primeru boste lahko takoj in za vedno izobčeni. Obveščen bo tudi vaš ponudnik storitev, če bomo menili, da je to potrebno. Zaradi uveljavljanja teh pogojev, so zabeležene vse IP številke objav. Strinjate se, da ima “Žirovnica.com” pravico kadarkoli odstraniti, urediti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se to zdi ustrezno. Kot uporabnik se strinjate, da bo katerikoli podatek, ki ga boste vpisali, shranjen v podatkovni bazi. Kljub temu, da ti podatki brez vašega soglasja ne bodo na voljo tretji strani niti “Žirovnica.com” niti phpBB ne moreta biti odogvorna za poskuse vdorov, ki lahko privedejo do zlorabe podatkov.

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. Color scheme by ColorizeIt.
prevedel Peter Lužnik - Gasilci.org