Žirovnica.com
   ::novo::  ::objava::  ::e-pošta:: 
O spletišču Žirovnica.com

 

To ni uradna stran Občine Žirovnica. Občina Žirovnica tudi ne financira tega spletišča!

 

OSNOVNI PODATKI
Urejanje spletišča: Peter Lužnik
Članki in fotografije: Peter Lužnik, če ni drugače napisano
Strežnik: Apache/Linux
Kontaktni podatki: tukaj

PREDSTAVITEV
Prvi začetki spletišča Žirovnica.com segajo v leto 1998, ko sem ob referendumu za novo občino, na internetu objavil zgibanko, ki jo je izdala krajevna skupnost. Spletišče je nato postalo nekakšna neuradna stran občine Žirovnica. Počasi sem začel dodajati slike, novice in ostale prispevke, konec leta 2001 pa se mi je zazdelo, da ljudje moje spletišče vseeno preveč zamenjujejo z uradno stranjo Občine Žirovnica, zato sem se odločil, da ga malce preuredim. Tako je nastalo novo spletišče Žirovnica.com, ki je postalo dostopno na naslovu www.zirovnica.com. Na njem lahko dobite različne stvari, kot so na primer novice, reportaže in ostale aktualne zadeve, zgodovinski zapisi, zemljevidi, povezave do drugih spletišč iz naših krajev itd. Posebej je treba izpostaviti slikovni del z več kot 11.000 slikami, od katerih so bile nekatere objavljene v Novicah izpod Stola, veliko pa jih je tudi v občinskem zborniku V zavetju Stola.. Za vse, ki radi razpravljate oziroma klepetate o različnih temah, pa je na voljo tudi Žirovniški forum. Spletišče temelji na prostovoljnem, neplačanem delu v korist skupnosti.

Želim si, da bi spletišče Žirovnica.com postala osrednja informacijska točka za kraje pod Stolom. V ta namen pozivam vsa, društva, skupine in ostale zainteresirane, da objavljajo novice in prispevke tudi na Žirovnica.com. Objava vzame malo časa in je brezplačna, novice in prispevki pa so dostopni z vsega sveta. Še posebej bi prosil, da se oglasite, če imate kakšno zgodovinsko gradivo ali slike, saj ne smemo pustiti, da naša preteklost strohni v kakšni zapuščeni omari na podstrešju.

Copyright © 1997-2003 Peter Lužnik. Vse pravice pridržane. Razmnoževanje, prenos ali shranjevanje vsebine spletnih strani v celoti ali v delu v katerikoli obliki je brez predhodnega dovoljenja prepovedano. Vse omenjene blagovne znamke pripadajo njihovim lastnikom.


Copyright © 1997-2009 Peter Lužnik & ostali avtorji. Vse pravice pridržane.